• Αναζήτηση
 • Στη Βουλή η υπόθεση της ηχογράφησης Στουρνάρα από Πολάκη

  Μετά τη δικαιοσύνη η … σκυτάλη περνάει στη Βουλή για την υπόθεση της καταγραφής της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας

  Μετά τη δικαιοσύνη η … σκυτάλη περνάει στη Βουλή για την υπόθεση της καταγραφής της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

  Ο εισαγγελέας πρωτοδικών, ο οποίος διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες της καταγραφής της επίμαχης τηλεφωνικής  επικοινωνίας, μετά την κατάθεση του κεντρικού τραπεζίτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είπε πως η συνομιλία κατεγράφη χωρίς τη δική του συναίνεση, διαβιβάζει, μέσω της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, όπως προβλέπει ο νόμος, τη δικογραφία στη Βουλή.

  Κι΄αυτό γιατί εφόσον η έρευνα αφορά σε ενδεχόμενη ποινική ευθύνη πολιτικού προσώπου, αποκλειστικά αρμόδια να αποφασίσει για την άρση ή μη της βουλευτικής του ασυλίας είναι η Βουλή.

  Υπενθυμίζεται, ότι στην περίπτωση αυτή το ερευνώμενο αδίκημα αφορά στην παράνομη καταγραφή συνομιλίας, που σύμφωνα με τον ισχύοντα ποινικό κώδικα, είναι αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk