• Αναζήτηση
 • Κεφαλογιάννη: Ποιους θέλει να καλύψει η κ. Ζορμπά για τον «Δρομέα»

  «Ποιον ή ποιους θέλει να καλύψει η κ. Ζορμπά και διαψεύδει με αυτόν τον απρεπή τρόπο έναν καλλιτέχνη του μεγέθους, της σοβαρότητας και του κύρους του κ. Βαρώτσου;» διερωτάται η κ. Κεφαλογιάννη

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ӵ飬鼴�᰼ �骯�骼 ּ񯵬 ĥ붾�С񡳪嵞 1 ̡񴟯�019 (EUROKINISSI/ ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)

  Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες με αφορμή την αποκάλυψη του εικαστικού Κώστα Βαρώτσου, ότι η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά του πρότεινε την ανταλλαγή του  εμβληματικού «Δρομέα», με άγαλμα από τα Σκόπια.

  Σημειώνεται ότι η υπουργός έχει διαψεύσει ότι έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση στον κ. Βαρώτσο, με τον εικαστικό να δηλώνει εμβρόντητος και με την πρόταση, αλλά και με το γεγονός ότι η κ. Ζορμπά «έχασε τον έλεγχο» και «είπε ψέματα». Το θέμα προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

  «Το Υπουργείο Πολιτισμού και προσωπικά η Υπουργός κ. Μυρσίνη Ζορμπά, οφείλουν άμεσα να ξεκαθαρίσουν την αδιανόητη ιστορία της ανταλλαγής του “Δρομέα” των Αθηνών με άγαλμα από τα Σκόπια και να μας εξηγήσουν από πού ξεκίνησε η περίφημη “ιδέα”» δηλώνει  η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη.

  «Ποιον ή ποιους θέλει να καλύψει η κ. Ζορμπά και διαψεύδει με αυτόν τον απρεπή τρόπο έναν καλλιτέχνη του μεγέθους, της σοβαρότητας και του κύρους του κ. Βαρώτσου;» διερωτάται η κ. Κεφαλογιάννη.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk