• Αναζήτηση
 • Στο Στρασβούργο μεταβαίνει η Τερέζα Μέι

  Η Βρετανίδα πρωθυπουργός ταξιδεύει στο Στρασβούργο σήμερα το βράδυ. Όπως καταλαβαίνω θα επιδιώξει συμφωνία, αν αυτό είναι δυνατό», σημείωσε ο Ιρλανδός υπουργός Εξωτερικών Σάιμον Κόβενι.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο Στρασβούργο θα μεταβεί σήμερα η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί το αδιέξοδο στις συνομιλίες για το Brexit, σύμφωνα με δηλώσεις του Ιρλανδού υπουργού Εξωτερικών Σάιμον Κόβενι.

  «Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Η πρωθυπουργός της Βρετανίας ταξιδεύει στο Στρασβούργο σήμερα το βράδυ. Όπως καταλαβαίνω θα επιδιώξει συμφωνία, αν αυτό είναι δυνατό»,  σημείωσε ο Κόβενι.

  Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία της Βρετανίδας πρωθυπουργού με τον  πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. «Οι συνομιλίες για το Brexit συνεχίζονται», δήλωσε εκπρόσωπος της Μέι.

  Νωρίτερα η Κομισιόν δήλωσε πως η λήψη σοβαρών αποφάσεων μέσα στην εβδομάδα βρίσκεται στο γήπεδο του βρετανικού κοινοβουλίου, καθώς οι διαβουλεύσεις του σαββατοκύριακου μεταξύ Λονδίνου και Βρυξελλών έπεσαν στο κενό. Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς γνωστοποίησε ότι Γιούνκερ και Μέι μίλησαν τηλεφωνικά και χθες το βράδυ για τις εξελίξεις σε τεχνικό επίπεδο.

  Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk