Η Χρυσοβελώνη επικοινώνησε με την εισαγγελέα Α.Π. για το 1σέλιδο του «Μακελειού»

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το υβριστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό». Με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου επικοινώνησε η υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδια του κρατικού τομέα για την Ισότητα Φύλων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή το χθεσινό χυδαίο πρωτοσέλιδο

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το υβριστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό».
Με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου επικοινώνησε η υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδια του κρατικού τομέα για την Ισότητα Φύλων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή το χθεσινό χυδαίο πρωτοσέλιδο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση  του γραφείου Τύπου της υφυπουργού: «Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε με αφορμή έντυπο που σταθερά διαδίδει και προωθεί φασιστικές, αντικοινωνικές, ρατσιστικές και εν γένει εγκληματικές απόψεις».

«Η θέση της ΥΦ.ΕΣ. είναι ότι τα κόμματα, όλες οι γυναικείες, φεμινιστικές, πολιτιστικές οργανώσεις, οι άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης, έχουν καθήκον να πάρουν θέση στο ζήτημα αναχρονιστικής, καταδικαστέας και επικίνδυνης νοοτροπίας που αναδύεται και όχι ασφαλώς έναντι του μιαρού δημοσιεύματος. Για το τελευταίο και τους “υπεύθυνους” του, μόνο ο νόμος και η δικαιοσύνη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk