Το 17ο έτος της ηλικίας του διανύει ο γιος του Μάικλ Τζάκσον, Μπλάνκετ, τον οποίος ο «βασιλιάς της ποπ» είχε παρουσιάσει με έναν παράδοξο τρόπο ο οποίος είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ο Μάικλ Τζάκσον τον είχε βγάλει στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου και τον κράτησε στο κενό για να τον φωτογραφίσουν οι παπαράτσι.

Ωστόσο ο Μπλάνκετ κατάφερε να κρατηθεί όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι εμφανίσεις του είναι πια σπάνιες.

Όπως φαίνεται όμως, το κύμα που έχει ξεσηκωθεί κατά του πατέρα του έχει δημιουργήσει μια δύσκολη κατάσταση για τον 17χρονο καθώς όλος ο πλανήτης ασχολείται με το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τις κατηγορίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων από τον Μάικλ Τζάκσον.

Ο έφηβος Μπλάνκετ «σταμάτησε να μιλάει» προκαλώντας ανησυχία στην οικογένεια Τζάκσον, γράφουν σήμερα βρετανικές εφημερίδες.

«Ήταν το πιο ομιλητικό παιδί στο σχολείο και δεν μιλά πλέον. Όλοι μας ανησυχούμε», αναφέρει στο BBC o Τaj, o συγγενής του Μαίκλ Τζάκσον που σε κάθε σκάνδαλο τον υπερασπίστηκε και σήμερα επικρίνει το «Leaving Neverland» χαρακτηρίζοντάς το ψευδές.