Σύμφωνα με το Designers Profile της έντυπης αγγλικής Vogue, η εταιρεία Yvonne Bosnjak Athens, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ανερχόμενα Fashion brands στην Ευρώπη. Η εν λόγω ενότητα του περιοδικού, στόχο έχει να συστήσει στο κοινό, που αγαπά τη Μόδα και ακολουθεί τις τάσεις, τους νέους, fashion-forward σχεδιαστές prêt a porter.

Χαρακτηριστικά το απόσπασμα αναφέρει: «Από το λανσάρισμα του το 2016, το Yvonne Bosnjak Prêt a Porter είναι ένα σύγχρονο fashion brand που συνδυάζει την κομψότητα με την λειτουργικότητα. Κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο με ξεχωριστή φροντίδα και αισθητική, από τον άνθρωπο που οραματίστηκε αυτό το ιδιαίτερο κόνσεπτ, την Υβόννη Μπόσνιακ. Το πάθος της για την προσιτή πολυτέλεια την οδήγησε στο να φτιάξει διαχρονικές, μινιμαλιστικές και μονοχρωματικές κολεξιόν, εμπνευσμένες από την γυναικεία χειραφέτηση».

Η μέρα αυτή για την Υβόννη Μπόσνιακ είναι αποτέλεσμα σκληρής εργασίας και στοχοπροσήλωσης. Είναι μια λαμπρή επισφράγιση του ονείρου της, το οποίο το αξίζει και το έχει κερδίσει. Εκείνη χαίρεται διπλά σήμερα. Μαζί με την επαγγελματική της αναγνώριση, γιορτάζει και την Γιορτή της Γυναίκας με μια γλυκιά λεζάντα στην ανάρτηση της.

«Κάθε μέρα είναι μια «καινούρια» μέρα για μένα και έτσι θέλω να αντιμετωπίζω τη ζωή. Ωστόσο, κάθε μέρα θέλω να είμαι δυνατή, θέλω να τα προλαβαίνω όλα, θέλω να προχωράω ακόμα παραπέρα, θέλω να νοιάζομαι για αυτούς που αγαπάω, θέλω να χαίρομαι, θέλω να ονειρεύομαι, θέλω να είμαι θαρραλέα και θέλω να μη φοβάμαι. Από όλες όμως τις ημέρες, ανήμερα της Ημέρας μας, νιώθω τόσο περήφανη για αυτό το αφιέρωμα της Αγγλικής Vogue, σε αυτό το τεύχος Απριλίου, για όσα έχουμε καταφέρει με την ομάδα μου, με πείσμα, επιμονή και πολλή σκληρή δουλειά. Αξίζει να ονειρεύεσαι, αξίζει να τολμάς! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, να έχεις πίστη. Χρόνια μας πολλά!»

Με σταθερή online παρουσία, εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια, και πάνω από 45 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο, η εταιρεία Yvonne Bosnjak Athens έχει καθιερωθεί στο χώρο της ελληνική μόδας, ενώ ταυτόχρονα, ολοένα αναπτύσσεται σε νέες αγορές.

«Ήταν πραγματικά μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, όταν μου έγινε η πρόταση να συμμετέχω στο αφιέρωμα και ειλικρινά νιώθω περήφανη για την ομάδα μου και όσα έχουμε καταφέρει μαζί» δήλωσε η ίδια η σχεδιάστρια.

Η χαρισματική Υβόννη Μπόσνιακ με καταγωγή από την Γερμανία και την Κροατία έχει ήδη κατακτήσει τον εγχώριο κόσμο της μόδας με ένα αξιοζήλευτο πελατολόγιο, δημιουργίες της έχουν φορέσει η Μαίρη Συνατσάκη, η Ευαγγελία Αραβανή, η Μαρία Μπεκατώρου και πολλές ακόμα κομψές σταρ.

Η ενασχόληση της με την βιομηχανία της μόδας ήταν μοιραία! Ξεκίνησε να δουλεύει σε μεγάλες εταιρείες μόδας, περιοδικά και διαφημίσεις. Το στιλ της πάντοτε άψογο σε συνδυασμό με την αβίαστη κομψότητα της κέντριζε το ενδιαφέρον σε όλες τις εμφανίσεις της. Λατρεύει το μαύρο χρώμα, πιστεύει πως το μυστικό μιας πετυχημένης εμφάνισης βασίζεται στο γνωμικό «Less is More» και πάντοτε προτιμά τις casual εμφανίσεις.