Ο Δήμος Πειραιά, το YoungTalents.gr και η Μαρίνα Ζέας με την υποστήριξη της ΕΣΠΕΔΑ διοργανώνουν το πρώτο Volley Young Talents Play in the City!

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 από τις 10:00 έως τις 14:00 στο parking της Μαρίνας Ζέας σας περιμένουμε για 4 ώρες συναρπαστικού παιχνιδιού.

Ειδικά mini γήπεδα Βόλεϊ θα στηθούν εκείνη την ημέρα.

To «Υοung Talents Play in the City» είναι μία σειρά αθλητικών Events που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες πόλεις και στα οποία αγόρια και κορίτσια, μέχρι και 15 ετών, παίζουν κάθε φορά διαφορετικά αθλήματα (Ποδόσφαιρο, Βόλεϊ, Μπάσκετ)

Βασικός σκοπός των Events είναι να αναδειχθεί η σημασία της χαράς του παιχνιδιού και  το γεγονός πως μπορείς να παίξεις παντού (στην αλάνα, στην πλατεία, στον εκάστοτε ανοιχτό χώρο) αρκεί να αγαπάς τον αθλητισμό.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν οι ακαδημίες πετοσφαίρισης  ή μεμονωμένα αγόρια και κορίτσια, γεννημένα από το 2005 έως το 2011, τα οποία θα χωριστούν ανά ηλικία και φύλο για τους σκοπούς του παιχνιδιού.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποστέλλονται μέχρι την Πέμπτη 7 Μαρτίου ώρα 12:00, στο mail της διοργάνωσης: peiraiasplayvolley@gmail.com

Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της διοργάνωσης θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο γήπεδο με σκοπό να σπάσουμε στον Πειραιά μας το παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχής παιδιών σε αγώνα Βόλεϊ!

We Play, We Laugh, We Love Volley , We Share it