• Αναζήτηση
 • Εκτακτη Ιερά Σύνοδος για τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας

  Η ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος θα συνεδριάσει εκτάκτως από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου προκειμένου να αποφασιστεί η θέση της στο διάλογο με την Πολιτεία.

  Χωρίς αποφάσεις στο κρίσιμο ζήτημα του διαλόγου της Εκκλησίας με την Πολιτεία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για το μήνα Μάρτιο, που πραγματοποιήθηκαν από την Τρίτη έως σήμερα, Πέμπτη.

  Όπως αποφασίστηκε, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, το τριήμερο 19 έως 21 Μαρτίου, η οποία θα έχει σκοπό να μελετήσει και να συζητήσει για τον διάλογο με την Πολιτεία.

  Επιπρόσθετα, σε ό,τι αφορά στο ουκρανικό ζήτημα, αποφασίστηκε και ανατέθηκε το θέμα στις Συνοδικές Επιτροπές: α) επί των Δογματικών και Νομοκανονικών Ζητημάτων και β) επί των Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων, ώστε από κοινού να εισηγηθούν δεόντως προς την Ιερά Σύνοδο, ενώ έκανε ομόφωνα αποδεκτή την παραίτηση του μητροπολίτη Περιστερίου κ. Χρυσοστόμου.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk