• Αναζήτηση
 • Ετοιμάζουν ρύθμιση για να βάλουν Κουντουρά στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

  Λίγες ημέρες πριν τη δημοσιοποίηση των ονομάτων που θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζεται – σύμφωνα με πληροφορίες – ρύθμιση για την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά προκειμένου να αρθούν όλα τα εμπόδια και εξασφαλίσει μία θέση στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου

  Λίγες ημέρες πριν τη δημοσιοποίηση των ονομάτων που θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζεται – σύμφωνα με πληροφορίες – ρύθμιση για την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά προκειμένου να αρθούν όλα τα εμπόδια και εξασφαλίσει μία θέση στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου.

  Η κυβέρνηση εάν θέλει να συμπεριλάβει την κ. Κουντουρά στο ευρωψηφοδέλτιο,  θα πρέπει να προχωρήσει σε ρύθμιση για το ασυμβίβαστο του υποψηφίου ευρωβουλευτή και βουλευτή. Κατά τα λοιπά, ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συμπεριλάβει και άλλα μέλη της κυβέρνησης στο ευρωψηφοδέλτιο – όπως τόνισε χθες, ο Πάνος Σκουρλέτης – καθώς φοβάται ότι η διαφορά με τη ΝΔ θα είναι τεράστια.

  Τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στο δημοσιότητα η λίστα με τους πρώτους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών αναμένεται να είναι οι τρεις ενεργεία ευρωβουλευτές, οι Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Στέλιος Κούλογλου αλλά και η Κωνσταντίνα Κούνεβα ενώ θα μετάσχουν και πρόσωπα εκτός του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ αυτών και από το χώρο της Κεντροαριστεράς που αυτή τη στιγμή δεν έχουν βρει «πολιτική στέγη».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk