ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί αντιστροφή της πραγματικότητας

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα είπε στην ομιλία του στη Ρόδο εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι η ΝΔ ευθύνεται για τη μείωση του ΑΕΠ, την ανεργία, τη διάλυση της υγείας και άλλα

Επίθεση στον πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα είπε στην ομιλία του στη Ρόδο εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι το κόμμα του ευθύνεται για τη μείωση του ΑΕΠ, την ανεργία, τη διάλυση της υγείας και άλλα, υπογραμμίζοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρεί μια αντιστροφή της πραγματικότητας.

«Ο πρόεδρος του κόμματος το οποίο είναι συνυπεύθυνο για την απώλεια του 25% του ΑΕΠ της χώρας, υποσχέθηκε ότι θα φέρει την ευημερία στους πολίτες» αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, συμπληρώνοντας ότι «ο πρόεδρος του κόμματος που έφτασε την ανεργία στο 28%, μας είπε ότι θα ξαναφέρει το χαμόγελο».

«Ο κ. Μητσοτάκης, που διόρισε αντιπρόεδρο τον κ. Γεωργιάδη, και όρισε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον κ. Βορίδη, που καθημερινά προβαίνουν σε εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα μίσους, δήλωσε ότι βρίσκεται απέναντι σε κάθε διχασμό. Ο κ. Μητσοτάκης του Κήρυκα Χανίων και της Ζίμενς, πρόεδρος της ΝΔ των αναρίθμητων σκανδάλων, μίλησε για τροχονόμους συμφερόντων» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Μητσοτάκης που έχει ως πρόγραμμά του την ιδιωτικοποίηση της Υγείας, της Παιδείας, την διάλυση του κράτους Πρόνοιας, είπε ότι στηρίζει τους πιο αδύναμους» αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, υποστηρίζοντας ότι «για να είναι πλήρης η αντιστροφή της πραγματικότητας, ας μας πει, στην επόμενη ομιλία του, ότι εφαρμόστηκε ο «κόφτης», ότι δεν βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν βγήκαμε στις αγορές, δεν αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός, κι ότι, τελικά, μειώθηκαν κι οι συντάξεις».

«Το μήνυμα των πολιτών απέναντι στον απάνθρωπο νεοφιλελευθερισμό και τον ακροδεξιό λαϊκισμό που αντιπροσωπεύει ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ισχυρό» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk