• Αναζήτηση
 • Νέο σόου Μεγαλοοικονόμου: Τραγουδά για τον Αλέξη

  Μετά τους στίχους που έγραψε για τον «γοητευτικό πρωθυπουργό» όπως τον χαρακτήρισε η ίδια, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έκανε ένα βήμα παραπάνω καθώς αποφάσισε να ερμηνεύσει το τετράστιχο προς τιμήν του Αλέξη Τσίπρα

  Μετά τους στίχους που έγραψε για τον «γοητευτικό πρωθυπουργό» όπως τον χαρακτήρισε η ίδια, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έκανε ένα βήμα παραπάνω καθώς αποφάσισε να ερμηνεύσει το τετράστιχο  προς τιμήν του Αλέξη Τσίπρα.

  Η βουλευτής η οποία ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη φυγή της από την Ένωση Κεντρώων, τραγούδησε on camera τους στίχους που έγραψε για τον πρωθυπουργό. «Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης. Η κάθε σου λέξη, ομόνοια και καταπέλτης» τραγούδησε η κ. Μεγαλοοικονόμου έξω από τη Βουλή αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους.

  Απτόητη για το τι λέει ο κόσμος, δήλωσε μάλιστα πως «μπορεί άλλοι να με κατηγορήσουν, άλλοι να καταλάβουν ότι με εκφράζει».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk