• Αναζήτηση
 • Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 29χρονου που πνίγηκε στον Κρήτη

  «Παλεύω για να μεγαλώσω την εγγονή μου» δήλωσε ο πατέρα του 29χρονου που πνίγηκε στον Γεροπόταμο στην Κρήτη

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συγκινεί ο Μανώλης Γιαννακάκης, πατέρας του 29χρονου που πνίγηκε στον Γεροπόταμο καθώς μετά την προσωρινή επιμέλεια της εγγονή του που έλαβε τόνισε πως   «είμαι παππούς και πατέρας μαζί, για να μεγαλώσουμε το μικρό όσο μπορούμε».

  Ο κ. Γιαννακάκης σημείωσε μιλώντας στο Star ότι «όση δύναμη μας έχει απομείνει θα τη ρίξουμε στο παιδί, σαν να αρχίζουμε τη ζωή μας από την αρχή».
  Δεν μπορώ να το περιγράψω, υπογραμμίζει. «Από τριών μηνών είχε ιδιαίτερη αδυναμία σε εμένα. Πήγαινα καμιά φορά στο σπίτι και μου έλεγε η νύφη μου δεν θέλω να στο φέρω να το δεις γιατί δεν θα κοιμάται μετά. Από τις φωτογραφίες θα μάθει για τους γονείς της, από τι άλλο; Δεν έζησε τίποτα. Μου δίνει και η μικρή μια ώθηση και παλεύω, σφίγγομαι μέσα μου για τη μικρή, αλλά δεν παύει να έχασα το παιδί μου, τώρα τη δύναμη που τη βρίσκω, δεν ξέρω» ανέφερε και πρόσθεσε:

  «Ούτε σήμανση υπήρχε να πει ότι είχε ποτάμι εκεί, ταμπέλες, ούτε τίποτα. Ούτε φωτισμός. Τα παιδιά πήγαν κατευθείαν στο θάνατο».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk