Καταγγελία για το ΑΤ Ακροπόλεως: Όποια ομάδα φέρει προσαγωγές, θα πάρει ρεπό

«Θέλω προσαγωγές, φέρε μου γύρω στα 20 άτομα στην Κρατική», φέρεται να ζήτησε στέλεχος της διοίκησης του ΑΤ Ακροπόλεως

Απίστευτη καταγγελία κάνουν αστυνομικοί μετά την επίθεση στο ΑΤ Ακρόπολης από κουκουλοφόρους. Σύμφωνα με την Καθημερινή, δόθηκε η εξής εντολή τη νύχτα του Σαββάτου, μερικά μόλις λεπτά μετά την καταδρομική επίθεση

Όποια ομάδα φέρει προσαγωγές, αύριο θα πάρει ρεπό. Θέλω προσαγωγές, φέρε μου γύρω στα 20 άτομα στην Κρατική», φέρεται να ζήτησε, σύμφωνα με την εφημερίδα, από τους υφισταμένους του βαθμοφόρους, στέλεχος της διοίκησης.

Μάλιστα ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ, διευκρίνισε: «Φέρτε μου προσαγωγές, άσχετους, δεν με νοιάζει ποιος θα είναι» και κατέληξε υποσχόμενος ότι όποιος υλοποιούσε την εντολή την επόμενη ημέρα θα έχει αδιάθετο, δηλαδή ρεπό.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι δυνάμεις της αστυνομίας που έσπευσαν στην περιοχή, πράγματι προσήγαγαν στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου βρίσκονται τα γραφεία της υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, δέκα άτομα. Ωστόσο αφού εξετάστηκαν δεν προέκυψαν ενδείξεις συμμετοχής συμμετοχής τους στην επίθεση και κάποιες ώρες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο σκοπός πάτησε το μπουτόν που χρησιμοποιείται σε έκτακτη ανάγκη και ενημέρωσε για την επίθεση. Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση αλλά δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε τους δράστες. Χρειάζεται και λίγη  τύχη», σχολίασε αρμόδια αστυνομική πηγή στην εφημερίδα.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk