• Αναζήτηση
 • Ομιλία Τσίπρα στη Βουλή για το Δημογραφικό

  Ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή για το Δημογραφικό πρόβλημα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το δημογραφικό είναι ένα πρόβλημα που δεν αφορά μόνο το σήμερα και το αύριο, όποιες πολιτικές χαραχθούν, τα αποτελέσματά τους θα γίνουν αντιληπτά σε βάθος χρόνου, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συζήτηση στη Βουλή για το δημογραφικό, χαρακτηρίζοντας θετικό όπως είπε το γεγονός ότι η έκθεση της διακομματικής επιτροπής για το δημογραφικό είναι σχεδόν ομόφωνη.

  Ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή για το Δημογραφικό πρόβλημα.

  Ομιλία στη Βουλή για το Δημογραφικό πρόβλημα.

  Το δημογραφικό δεν είναι επιμέρους ζήτημα. Δεν λύνεται με στοχευμένες δράσεις όπως μια σειρά από τα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα τα οποία έχει να διαχειριστεί μια κυβέρνηση. Αντίθετα είναι ζήτημα συνολικής στρατηγικής. Συνιστά συνέπεια του τρόπου με τον οποίο επιλέγουμε να οργανώσουμε την κοινωνία μας. Η έξοδος της Ελλάδας από την πολυετή κρίση, ξεκλειδώνει τις τεράστιες δυνατότητες της χώρας και της κοινωνίας. Ομιλία στη Βουλή για το Δημογραφικό πρόβλημα.

  Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk