• Αναζήτηση
 • Τον αποκλεισμό Όρμπαν και Fidesz ζητούν 12 κόμματα του ΕΛΚ

  Το σχετικό αίτημα θα απασχολήσει τη συνεδρίαση της 20ης Μαρτίου

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την «έξοδο» από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα δείχνουν στον πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν και στο Fidesz, 12 κόμματα που συμμετέχουν στην κεντροδεξιά ευρωομάδα.

  «Δώδεκα κόμματα μέλη του ΕΛΚ από εννέα χώρες ζήτησαν τον αποκλεισμό ή την αναστολή του Fidesz», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο πρόεδρος του ΕΛΚ Ζοζέφ Ντολ. Σημείωσε ότι το ζήτημα θα απασχολήσει τη συνεδρίαση  της 20ης Μαρτίου.

  Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις Βρυξελλών και Βουδαπέστης είναι τεταμμένες μετά και την προκλητική εκστρατεία της κυβέρνησης Όρμπαν εναντίον του προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός κατηγόρησε τον Ευρωπαίο αξιωματούχο ότι, σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος επιχειρεί να «ανοίξει»  την Ουγγαρία στους μετανάστες.

  Μάλιστα χθες ο Βίκτον Όρμπαν, αναφερόμενος στους επικριτές του εντός ΕΛΚ, έκανε λόγο για  «χρήσιμους ηλίθιους», που υπηρετούν την Αριστερά.

  Δείτε επίσης
  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk