• Αναζήτηση
 • Ρουβίκωνας : Ταυτοποίηση μέλους του από την επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ

  Στην ταυτοποίηση ενός εκ των ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ τα Χριστούγεννα του 2017 προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία

  Στην ταυτοποίηση ενός εκ των ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ τα Χριστούγεννα του 2017 προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

  Ειδικότερα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, «από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ταυτοποιήθηκε 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων τα οποία, πρώτες πρωινές ώρες της 25-12-2017 προκάλεσαν φθορές, με τη ρίψη μπουκαλιών που περιείχαν μπογιά, σε κτίριο Πρεσβείας, στο Ψυχικό».

  Τότε, τα μέλη της αντιεξουσιαστικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας» με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, είχαν υποστηρίξει πως η επίθεση έγινε ως πράξη αλληλεγγύης στους Παλαιστινίους.

  Μετά το συμβάν είχε ασκηθεί δίωξη κατά αγνώστων, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πλέον, η παραπάνω ταυτοποίηση συσχετίσθηκε με τη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk