Μάχη με τη ζωή δίνει δίνει ο ηθοποιός Λουκ Πέρι που έγινε γνωστός ως «Ντίλαν» στη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τα όδα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, ασθενοφόρο έφθασε σπίτι του Λουκ Πέρι το πρωί της Πέμπτης (28/02) και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διεγνώσθη με βαρύ εγκεφαλικό.

Ο εκπρόσωπός του Λουκ Πέρι προχώρησε σε μια σύντομη ανακοίνωση χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες από την κατάσταση του σταρ.

Ο Λούκ Πέρι, 52 ετών, έγινε γνωστός στο Χόλιγουντ μέσα από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ενώ τώρα υποδύεται τον Φρεντ Άντριους στη σειρά του Netflix, Riverdale.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι γιατροί έθεσαν τον ηθοποιό σε τεχνητό κώμα αλλά δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την πρόοδο της κατάστασής του.

Μηνύματα αγάπης και στήριξης

Την αγάπη και στη στήριξή τους στον Λουκ Πέρι έστειλαν μέσω Instagram οι συμπρωταγωνιστές του στο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς 90210», Σάνον Ντόχερτι και Ιάν Ζιέρινγκ.

Η «Μπρέντα» κοινοποίησε μία φωτογραφία τους από τα πρώτα χρόνια της αγαπημένης σειράς Μπέβερλι Χιλς, τότε που οι δύο τους ενσάρκωναν το πιο σέξι ζευγάρι της σειράς:

«Φίλε μου. Σε κρατώ σφιχτά και σου δίνω τη δύναμή μου. Το έχεις» έγραψε στο λογιαριασμό της στο Instagram.

View this post on Instagram

My friend. Holding you tight and giving you my strength. You got this.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Μια φωτογραφία με τον Λουκ Πέρι από την εποχή της ίδιας σειράς ανέβασε και ο Ίαν Ζιέρινγκ, που ενσάρκωνε τον Στιβ.

«Δεν υπάρχουν λόγια για το πώς νιώθει η καρδιά μου με τα σοκαριστικά σημερινά νέα. Ας πούμε όλοι μια προσευχή για γρήγορη ανάρρωση», έγραψε.