• Αναζήτηση
 • Ο’ Νιλ: «Ο Μαρινάκης επενδύει, θα μείνει για πολλά χρόνια στη Νότιγχαμ»

  Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ μίλησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή συνάντηση που είχαν οι δύο άντρες και τόνισε πως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ θα μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μάρτιν Ο’ Νιλ, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή συνάντηση που είχαν πρόσφατα οι δυο τους. Μάλιστα ο προπονητής της Νότιγχαμ τόνισε πως ο Μαρινάκης έχει φανταστικά σχέδια για την ομάδα κάτι που αποδεικνύει ότι σκοπεύει να μείνει για χρόνια.

  Αναλυτικά όσα είπε ο Ο’ Νιλ: 

  «Μιλήσαμε για την επιθυμία του συλλόγου να επιστρέψει στο μεγάλο πρωτάθλημα. Όπως έχω πει, τα σχέδια φαίνονται φανταστικά. Νομίζω πως με αυτό απέδειξε, ότι θα μείνει για πολλά χρόνια στο τιμόνι της ομάδας», ανέφερε και συνέχισε:

  «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επενδύει τα δικά του χρήματα για την ομάδα και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Για παράδειγμα και η Τότεναμ φτιάχνει νέο γήπεδο, αλλά εισπράττει τεράστια ποσά από τις διοργανώσεις που συμμετέχει», κατέληξε.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk