• Αναζήτηση
 • Αρκάς : Διπλό χτύπημα στον Τσίπρα – Τα σκίτσα

  Συνεχίζοντας την επίθεση κατά του πρωθυπουργού, ειδικά μετά από όσα έχει υποστεί από τα troll του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αρκάς δίνει τα ρέστα του με προσωπικές αναφορές στα… έργα και ημέρες ενός πρωθυπουργού στην παιδική του ηλικία.

  Διπλό χτύπημα με ιδιαίτερα καυστικό πολιτικό σχόλιο από τον Αρκά. Συνεχίζοντας την επίθεση κατά του πρωθυπουργού, ειδικά μετά από όσα έχει υποστεί από τα troll του ΣΥΡΙΖΑ, ο γνωστός σκιτσογράφος δίνει τα ρέστα του με προσωπικές αναφορές στα… έργα και ημέρες ενός πρωθυπουργού στην παιδική του ηλικία.

  Στο πρώτο σκίτσο το παιδί – πρωθυπουργός λέει: «εγώ θα γίνω πρωθυπουργός». Ένα δεύτερο παιδί απαντά «ο τύπος είναι ηλίθιος» για να σημειώσει ένα τρίτο πως «αυτό του δίνει πιθανότητες».

  Ενώ στο δεύτερο σκίτσο ι το ίδιο παιδί να λέει πως θα γίνει καλός γιατί είναι καλός σε δύο πράγματα, στις πολώσεις και στις πωλήσεις.

  Πάσα ομοιότητα είναι τυχαία…

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk