• Αναζήτηση
 • Ολυμπιακός: «Θα καταδικαστούν οι γνωστοί σκευωροί και συκοφάντες»

  Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση για τα νέα στημένα δημοσιεύματα που εμπεριέχουν ψευδείς αναφορές και δήθεν στοιχεία

  Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν συνηθίσει σε χτυπήματα κάτω από τη μέση. Έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στο σημάδι διαφόρων συμμοριών που κατά καιρούς έχουν αποφασίσει να παίξουν όλα τα χαρτιά τους (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για να διαβάλουν τον σύλλογο του Πειραιά και τον ιδιοκτήτη του.

  Η νέα επιχείρηση κατασυκοφάντησης, λοιπόν, με νέα σειρά στημένων δημοσιευμάτων, με ψευδείς αναφορές και δήθεν στοιχεία, δεν προκαλεί καμία έκπληξη στους Ερυθρόλευκους. Με την ΠΑΕ να παίρνει επίσημη θέση για τη νέα προσπάθεια λασπολόγησης, μεταφέροντας τη συνέχεια της υπόθεσης στα δικαστήρια.

  Αναλυτικά η επίσημη θέση του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής: «Σήμερα ήταν μία μέρα βολική, για τους γνωστούς σκευωρούς και συκοφάντες. Για τη νέα εκστρατεία λάσπης θα φροντίσουμε (όπως και για τις προηγούμενες) να καταδικαστούν».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk