• Αναζήτηση
 • Συλλήψεις για ζημιές στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΥ νότιας Κέρκυρας

  Οι τέσσερις συλληφθέντες με την αυτόφωρη διαδικασία είναι ηλικίας 30, 33, 35 και 40 ετών, ενώ οι υπόλοιποι δέκα δράστες είναι ηλικίας από 23 έως 56 ετών.

  Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων και στην εξακρίβωση της συμμετοχής άλλων δέκα ατόμων, που εμπλέκονται στην υπόθεση φθοράς των εγκαταστάσεων του ΧΥΤΥ νότιας Κέρκυρας, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

  Οι τέσσερις συλληφθέντες με την αυτόφωρη διαδικασία είναι 30,33,35 και 40 ετών, ενώ οι υπόλοιποι δέκα δράστες είναι ηλικίας από 23 έως 56 ετών.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η αστυνομική έρευνα αφορούσε στον εντοπισμό των ατόμων, τα οποία, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μετείχαν στον εμπρησμό με εύφλεκτες ύλες (βενζίνη, πετρέλαιο) και φωτοβολίδες, του ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού του ΧΥΤΥ νότιας Κέρκυρας, στην περιοχή Μεσοράχια Λευκίμμης, τις πρώτες πρωινές ώρες της προηγούμενης Τρίτης, 26 Φεβρουαρίου. Οι εκτεταμένες ζημίες που προκλήθηκαν εκτιμούνται στο ύψος των 300.000 ευρώ περίπου.

  «Στο πλαίσιο της έρευνας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν δεδομένα που συλλέχτηκαν από την συνδυαστική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, με την συνδρομή κλιμακίου αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών» επισημαίνεται.

  Σε βάρος των εμπλεκόμενων ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα του εμπρησμού, της έκρηξης, των διακεκριμένων φθορών, της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και κατά περίπτωση της παράνομης οπλοφορίας.

  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk