Στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου 2019 ολοκληρώθηκε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις δύο ορφανές τηλεοπτικές άδειες ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εμφανίστηκαν εκπρόσωποι της Αλτερ Εγκο ΜΜΕ οι οποίοι κατέθεσαν και τον φάκελο συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία.

Η ανακοίνωση του ΕΣΡ

«Έληξε στις 15:00 σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2019 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στην διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση 2 αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας. Στο ΕΣΡ κατατέθηκε μία (1) αίτηση από την εξής εταιρεία: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ανεξάρτητη Αρχή.

Τα επόμενα βήματα

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου θα γίνει η αποσφράγιση και η καταγραφή του φακέλου και θα ακολουθήσει ο ουσιαστικός έλεγχος από το ΕΣΡ και άλλες ανεξάρτητες αρχές ώστε να αποφασισθεί η έγκριση ή μη του φακέλου. Υπολογίζεται ότι η όλη η διαδικασία θα ολοκληρωθεί – εκτός απροόπτου – αρχές καλοκαιριού.