• Αναζήτηση
 • Τραμπ – Κιμ Γιονγκ Ουν: θερμή χειραψία on camera στη συνάντηση

  Η πρώτη φωτογραφία με τον αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας δόθηκε στη δημοσιότητα, το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την έναρξη της συνάντησης τους στο ξενοδοχείο Metropole στο Ανόι

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η πρώτη φωτογραφία με τον αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας δόθηκε στη δημοσιότητα, το μεσημέρι της Τετάρτης μετά την έναρξη της συνάντησης τους στο ξενοδοχείο Metropole στο Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ. Τραμπ και Κιμ εμφανίζονται στη φωτογραφία να δίνουν τα χέρια με θετική διάθεση.

  Η συνάντηση σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι διάρκειας 20 λεπτών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο με την παρουσία των απεσταλμένων τους.

  Στην συνάντηση οι δύο ηγέτες αναμένεται να συζητήσουν για μία κοινή ανακοίνωση της λήξης του πολέμου της Κορέας, την αποπυρηνικοποίηση της χερσονήσου της Κορέας και την άρση των κυρώσεων προς την Βόρεια Κορέα.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk