• Αναζήτηση
 • Τουρκία: Εννιάχρονος δηλητηρίασε 25 συμμαθητές του

  Του ασκούσαν μπούλινγκ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Εικοσιπέντε μαθητές δημοτικού σχολείου στην Μπούρσα της Τουρκίας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης, η οποία αποδίδεται σε εννιάχρονο συμμαθητή τους στον οποίο ασκούσαν εκφοβισμό (μπούλινγκ).

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εννιάχρονος μπήκε κρυφά στην τάξη την ώρα που οι υπόλοιποι μαθητές βρίσκονταν έξω για το μάθημα της γυμναστικής. Αφού ξεβίδωσε τα καπάκια από τα παγούρια τους, έριξε μέσα υγρή κόλλα. Μετά τα έκλεισε προσεκτικά και τα επανατοποθέτησε στη θέση τους.

  Επιστρέφοντας στην τάξη οι διψασμένοι μαθητές πήγαν κατευθείαν να πιουν νερό. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά άρχισαν να νιώθουν πόνους στο στομάχι, αναγκάζοντας τους δασκάλους να καλέσουν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους 25 μαθητές στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

  Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του νοσοκομείου δρ. Εφραίλ Ατίτσι κανείς από τους μαθητές δεν αρρώστησε βαριά και όλοι επέστρεψαν μετά από λίγες ώρες στο σπίτι τους.

  Το αγόρι που πήγε να δηλητηριάσει τους συμμαθητές του παραδέχτηκε την πράξη του λέγοντας στον δάσκαλό του «ήθελα να τους εκδικηθώ επειδή με κορόιδευαν» φέρεται να είπε ο μαθητής σε έναν από τους δασκάλους του.

  Ο μικρός δεν θα έχει ποινικές συνέπειες αφού στην Τουρκία δεν αποδίδονται ευθύνες σε ανήλικους κάτω των 14 ετών.

  Δείτε επίσης
  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk