• Αναζήτηση
 • Δικαστικό «όχι» σε νέα άδεια Κουφοντίνα

  Είναι η πρώτη φορά μετά το φθινόπωρο του 2017 που απορρίπτεται άδεια στον Κουφοντίνα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δεν θα εξέλθει με άδεια των αγροτικών φυλακών Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας καθώς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο απέρριψε σχετικό αίτημά του.

  Το δικαστικό συμβούλιο πλημμελειοδικών, με το υπ’αριθμόν 37/2019  βούλευμά του, απέρριψε την αίτηση του καταδικασμένου για τα εγκλήματα της «17Νοέμβρη» κάνοντας δεκτή την εισαγγελική εισήγηση.

  Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας είπε πως η αίτηση του καταδικασμένου πρέπει να απορριφθεί δεδομένου ότι υπάρχει κίνδυνος τελέσως νέου κακουργήματος, δεδομένου ότι ποτέ νωρίτερα δεν έχει δηλώσει μεταμέλεια για τα εγκλήματά του.

  Η υπόθεση ολιγοήμερης άδειας του Δημήτρη Κουφοντίνα αποσχόλησε το δικαστικό συμβούλιο πλειμελειοδικών καθώς νωρίτερα ο εισαγγελέας που μετέχει στο συμβούλιο των φυλακών διαφώνησε με τα δύο ακόμη μέλη του, τον διευθυντή των φυλακών και τον κοινωνικό λειτουργό.

   

   

   

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk