• Αναζήτηση
 • Τα βρήκαν κυβέρνηση – τραπεζίτες για την προστασία α΄ κατοικίας

  Συμφωνία για όλα τα ανοιχτά ζητήματα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συμφωνία για όλα τα ανοιχτά ζητήματα για το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη, επήλθε με τις τράπεζες σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, μετά από 8ωρη συνεδρίαση στο Μέγαρο Μαξίμου.

  Ανοίγει με τον τρόπο αυτό ο δρόμος για την κατάθεση στη Βουλή του σχετικού νομοσχεδίου.

  Τραπεζικοί κύκλοι αναφέρουν πως η συνάντηση κράτησε τόσες ώρες καθώς συζητήθηκαν ένα προς ένα τα άρθρα του σχεδίου νόμου, παρουσία δικηγόρων.

  Επίσης συμφωνήθηκε πως μετά την ψήφιση του νέου πλαισίου θα γίνει η επεξεργασία για τη συνολική αναθεώρηση του πτωχευτικού δικαίου των ιδιωτών.

  Στη σύσκεψη συμμετείχαν από πλευράς κυβέρνησης ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υφυπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Λιάκος, στελέχη των νομικών υπηρεσιών των υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης, Οικονομικών, Δικαιοσύνης και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών κ. Θεόδωρος  Καλαντώνης και κα. Χαρίκλεια Απαλαγάκη.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk