Βούτσης για πρόωρες εκλογές: Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα

«Η εκτίμηση μου είναι ότι είναι απαραίτητος ο χρόνος για να δουλέψουν όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες και να δουλέψουν και μέσα στην κοινωνία μέχρι την εξάντληση της τετραετίας» επεσήμανε ο κ. Βούτσης

Τίποτα δεν αποκλείει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος στο χρόνο των εκλογών, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η εξάντληση της τετραετίας.

Πιο συγκεκριμένα όπως τόνισε ο κ. Βούτσης σε συνέντευξη του στο Open: «Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα. Η εκτίμηση μου είναι ότι είναι απαραίτητος ο χρόνος για να δουλέψουν όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες και να δουλέψουν και μέσα στην κοινωνία μέχρι την εξάντληση της τετραετίας», ανέφερε σχετικά με το ενδεχόμενο πολλαπλών εκλογών μιλώντας στο Open.

Ο πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αποσκοπεί στο να κερδίσει τις Ευρωεκλογές και μπορεί να τις κερδίσει», ενώ αναφερόμενος στη συνταγματική αναθεώρηση είπε ότι «στις 14 Μαρτίου το πιθανότερο θα γίνει η δεύτερη Ολομέλεια για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου θα τεθούν προς ψήφιση μόνο τα άρθρα που είχαν πάρει πάνω από 151 ψήφους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική