Παπαδημούλη και Κούλογλου είστε ακόμη με τον δικτάτορα Μαδούρο;

Η Βενεζουέλα του κοινοβουλευτικού δικτάτορα καίγεται και η ομάδα ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ χτενίζεται!

Δημήτρης Παπαδημούλης και Στέλιος Κούλογλου, η περισσότερο προβεβλημένη δυάδα της ομάδας ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αινιγματικά σιωπούν για την πολιτική γενοκτονίας, που εφαρμόζει στους συμπατριώτες του της Βενεζουέλας, ο αδίστακτος δικτάτορας με τον κοινοβουλευτικό μανδύα που ονομάζεται Νικόλας Μαδούρο…

Μέχρι στιγμής, κάποιες δεκάδες νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες, από τους πυροβολισμούς των πραιτοριανών του Μαδούρο.

Ταυτοχρόνως, τρία περίπου εκατομμύρια πεινασμένων της Βενεζουέλας έχουν περάσει τα σύνορα της χώρας και ζητούν καταφύγια επιβίωσης, στις γειτονικές χώρες της λατινικής Αμερικής. Επίσης:

– Πάνοπλοι φρουροί του Μαδούρο όχι μόνον εμποδίζουν τις εφοδιοπομπές αλληλεγγύης, από τα γειτονικά κράτη, αλλά ανατινάζουν τα φορτηγά, με τα τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, για τον κατατρεγμένο και πεινασμένο λαό της Βενεζουέλας.

– Με το αντιπολεμικό σύνθημα «ο στρατός με το λαό», εκατοντάδες στρατιώτες του Μαδουριανού καθεστώτος, αυτομολούν και περνούν τα σύνορα, ή εντάσσονται στο επαναστατημένο πλήθος της Βενεζουέλας.

– Τόσο οι φόνοι και οι βιαιοπραγίες εναντίον αμάχων αλλά και η καταδίκη του λαού της Βενεζουέλας σε λιμούς και θανάτους, από την ασιτία, συγκροτούν την αντικειμενική υπόσταση των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, σύμφωνα με τον καταστατικό Χάρτη του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου…
Αγαπητέ Δημήτρη Παπαδημούλη, το επόμενο βήμα σου ας είναι όσο μπορείς μακριά από το ραβδί της φιλομαδουριανής Κίρκης.

Φίλε και καλέ συνάδελφε Στέλιο Κούλογλου. Πάρε μια 10ήμερη άδεια από το Ευρωκοινοβούλιο, ανασυγκρότησε την ομάδα του επιτυχημένου «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» και αυτομόλησε προς τις τάξεις του μαρτυρικού λαού της Βενεζουέλας. Με ανανεωμένο το δημοσιογραφικό σου ρεπερτόριο. Τότε θα σου αξίζει ένα «άφεριμ», αλλά και μια θερμή υποδοχή από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου!

Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk