Η εμβληματική σειρά των ’90s «Beverly Hills 90210» επιστρέφει στις οθόνες μας, φέρνοντας πάλι κοντά μας τους πρωταγωνιστές που λατρέψαμε.

Οι λάτρεις των ’90s υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την επιστροφή της σειράς, δεδομένου μάλιστα ότι η σειρά θα γυριστεί ξανά με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Πρόκειται για sequel της σειράς, η οποία θα διαδραματίζεται τις ζωές των πρωταγωνιστών στην ηλικία στην οποία πλέον βρίσκονται.

«Η τηλεοπτική σειρά από τα CBS TV Studios θα παρουσιάζει τους ηθοποιούς να υποδύονται ξανά τους χαρακτήρες τους δύο δεκαετίες αργότερα, αλλά δεν θα είναι μια παραδοσιακή επανεκκίνηση» αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα.

Στη σειρά θα συμμετέχουν η Τζένι Γκαρθ, η Τόρι Σπέλινγκ, ο Τζέισον Πρίσλεϊ, ο Ίαν Ζέρινγκ, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και η Γκαμπριέλ Καρτέρις, αλλά θα λείπουν από το καστ δύο από τους βασικούς, αρχικούς χαρακτήρες, της Μπρέντα (Σάνεν Ντόχερτι) και του Ντύλαν (Λουκ Πέρι).

Η σειρά θα αποφύγει να αλλάξει το «προφίλ» της, με την CBS TV Studios να θέλει τους ηθοποιούς να υποδύονται ξανά τους χαρακτήρες τους δύο δεκαετίες αργότερα, αλλά δεν θα είναι μια «παραδοσιακή επανεκκίνηση», αναφέρεται στα δημοσιεύματα.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Τόρι Σπέλινγκ, ο πατέρας της οποίας Άαρον Σπέλινγκ, ήταν ο παραγωγός της πιο δημοφιλούς νεανικής σειράς όλων των εποχών «Beverly Hills, 90210» – άφησε να δημιουργηθούν κάποιες υπόνοιες για επανένωση των ηθοποιών, όταν δημοσίευσε ένα post στο Instagram γράφοντας ότι μαζί την Γκαρθ εργάζονται για ένα σχετικό με το «90210» project.