• Αναζήτηση
 • Φρίκη : Σεξουαλική κακοποίηση σε βρέφος 5 μηνών

  Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο – Η Αστυνομία επιβεβαιώνει λακωνικά σε πρώτο στάδιο, την ύπαρξη τέτοιου περιστατικού, το οποίο και διερευνάται

  Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο, από την είδηση ότι 5μηνο βρέφος υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα.

  Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive.com, το παιδί, είναι Σομαλών γονιών και εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Την ρήξη του παρθενικού υμένα επιβεβαίωσαν τόσο γυναικολόγος και παιδοχειρουργός του Νοσοκομείου, όσο και ιατροδικαστής.

  Η Αστυνομία επιβεβαιώνει λακωνικά σε πρώτο στάδιο, την ύπαρξη τέτοιου περιστατικού, το οποίο και διερευνάται. Η μητέρα του παιδιού προέβη στην σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

  Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα politis.com.cy για διευκόλυνση των ανακρίσεων, η Αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα του βρέφους, αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη. Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο σε κεκλειμένων των θυρών διαδικασία, εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής του.

  Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες πληροφορίες.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk