• Αναζήτηση
 • Οι προσδοκίες Αναστασιάδη στη συνάντησή του με τον Ακιντζί

  «Αυτό που έχει σημασία είναι ο ελεύθερος διάλογος και οι προβληματισμοί που πρέπει να αναπτυχθούν» δήλωσε ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης ενόψει της συνάντησής του με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί.

  ΑΠΕ

  Ο κύπριος πρόεδρος έκανε δηλώσεις το βράδυ της Τρίτης, κατά τη δεξίωση του ΔΗΣΥ για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές λίγη ώρα μετά τη συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του κόμματος.

  Απαντώντας στον πολιτικό συντάκτη του ΣΙΓΜΑ, Χρίστο Χαραλάμπους, για την επερχόμενη συνάντηση με τον κατοχικό ηγέτη, ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι «αυτό που έχει σημασία είναι ο ελεύθερος διάλογος και οι προβληματισμοί που πρέπει να αναπτυχθούν, προκειμένου, αν όλοι το εννοούν, να προχωρήσουμε στη βάση των όσων μέχρι τώρα διαπραγματευόμαστε, στην εξεύρεση μιας λειτουργικής λύσης που να επιτρέπει επιτέλους να ελπίζουν αυτοί που θα ακολουθήσουν εμάς».

  Πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ αναφέρουν ότι στην ομιλία του εντός του δείπνου, ο Νίκος Αναστασιάδης μετέφερε στα στελέχη το μήνυμα ότι όπως ο ίδιος και το κόμμα έλαβαν αποφάσεις με πολιτικό κόστος για τη διάσωση της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη χρεοκοπία το 2013, είναι έτοιμος και τώρα να λάβει δύσκολες αποφάσεις για να φέρει λειτουργική λύση ή ειρήνη και ασφάλεια στο νησί.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk