Η 32χρονη επιχειρηματίας και fashion icon, Ολίβια Παλέρμο, ανακοίνωσε νέα συνεργασία με τον σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος σήμερα πέθανε στα 85 του χρόνια. Η συνεργασία  θα είναι διαθέσιμη στην αγορά τον ερχόμενο Ιούνιο. Η Παλέρμο μοιράστηκε τις ειδήσεις μέσω του Instagram με τους 5,8 εκατομμύρια οπαδούς της, με τη ανάρτηση να συγκεντρώνει γρήγορα περισσότερα από 84.000 likes.

Η συνεργασία θα περιλαμβάνει κομμάτια από την κολεξιόν της Παλέρμο για την σεζόν  Φθινόπωρο / Χειμώνα του 2019, καθώς και η δημιουργία πέντε κομματιών με τον Λάγκερφελντ.

«Είμαι τόσο υπερήφανη που φέρνω το κοινό μας όραμα στη ζωή πάνω σε αυτό το έργο και εγχέουμε τη δική μου εκλεκτική προοπτική με τη συλλογή του Karl Fall 2019.» Ονομάστηκε « Karl Lagerfeld με στυλ από την Olivia Palermo », η συλλογή αποσκοπεί στο να συνδυάσει κλασικά παριζιάνικα κομμάτια με τις street style επιρροές της Νέας Υόρκης. Η συλλογή, η οποία είναι η τελευταία συνεργασία του Κάιζερ της μόδας, θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο σε κατάστημα και σε αγορές μέσω διαδικτύου.