Αμείωτες συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων μελών μιας οικογένειας που αγνοείται από τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν και παρασύρθηκε από τον ποταμό Γεροπόταμο στη Μεσαρά.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, πρόκειται για τον 29χρονο Κώστα Γιαννακάκη, την 30χρονη σύζυγό του Ροδούλα Τσαγκαράκη και την 21χρονη αδελφή της, Μαριλένα, καθώς και τη μητέρα των δύο γυναικών, την 58χρονη Μαρίνα Χατζηπανάμου.

O 29χρονος Κώστας Γιαννακάκης με την 30χρονη σύζυγό του Ροδούλα Τσαγκαράκη και η 21χρονη αδελφή της, Μαριλένα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έφυγε από το Λασίθι που έμενε, μαζί τα δύο άλλα άτομα με σκοπό να παρευρεθούν σε γάμο συγγενικού τους προσώπου στις Μοίρες Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους φαίνεται πως λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή δεν πήραν το σωστό δρόμο ή δεν κατάλαβαν πόσο είχε φουσκώσει ο ποταμός, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου.

Η τελευταία επικοινωνία που υπήρξε από το όχημα που επέβαιναν τα τέσσερα άτομα ήταν λίγα λεπτά πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν η 30χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη επικοινώνησε με την Άμεση Δράση, λέγοντας με αγωνία: «Τρέξτε, γιατί πνιγόμαστε», λίγο πριν κοπεί η σύνδεση.