• Αναζήτηση
 • Τζιτζικώστας: Οι πινακίδες θα γράφουν «Σκόπια»

  Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αποκάλυψε ότι οι οδικές πινακίδες που είναι στην αρμοδιότητά του δεν θα αναγράφουν ως «Βόρεια Μακεδονία» τη γειτονική χώρα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την απόφασή του να μην προχωρήσει σε αντικατάσταση των οδικών πινακίδων μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών αποκάλυψε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

  Όπως δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας η Περιφέρεια δεν θα εφαρμόσει τις αλλαγές που προβλέπει η συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων, σημειώνοντας ότι οι πινακίδες στους δρόμους δικής του ευθύνης θα γράφουν «Σκόπια».

  «Δεν υπάρχει περίπτωση σε δρόμο ευθύνης δικής μας, της Περιφέρειας, να μπει πινακίδα, που να αναγράφει τον όρο Βόρεια Μακεδονία. Ξεκάθαρες κουβέντες, όσο είμαι περιφερειάρχης, οι πινακίδες στους δικούς μας δρόμους θα γράφουνε Σκόπια» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

  Όσον αφορά στην περίπτωση άσκησης πίεσης από πλευράς κυβέρνησης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ήταν απόλυτος: «Έχω αποδείξει νομίζω στην πορεία μου μέχρι σήμερα ότι δεν υποκύπτω σε τέτοιου είδους πιέσεις».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk