Να απολογηθεί για τη δανειοδότησή του από την Attica Bank ζητάει από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη το Ποτάμι, σημειώνοντας πως θα πρέπει να απαντήσει «πώς ακριβώς έπεισε την τράπεζα να τον χρηματοδοτήσει σε μία περίοδο που, ακόμη και υγιέστατες επιχειρήσεις, βρίσκουν κλειστές πόρτες, αφού η κύρια δραστηριότητα των τραπεζών είναι οι κατασχέσεις – 19 κάθε ώρα – και όχι τα καταναλωτικά δάνεια».

«Η απάντηση του κ. Πολάκη «και εσείς βασανίζατε τους μαύρους» – κατά το γνωστό ανέκδοτο – δεν αποτελεί απάντηση. Πρέπει να απολογηθεί, δίνοντας στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες των δανείων του» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Παράλληλα, η Σεβαστουπόλεως υπογραμμίζει ότι «η διοίκηση της τράπεζας πρέπει να απαντήσει αν με τους ίδιους ευνοϊκούς όρους δόθηκαν καταναλωτικά δάνεια 100.000 ευρώ και σε άλλους πολίτες» και καταλήγει σημειώνοντας ότι «το γεγονός ότι το καταναλωτικό δάνειο δίνεται από μία τράπεζα που φημίζεται για στενές σχέσεις με την κυβέρνηση και τους υποστηρικτές της, δημιουργεί σοβαρό πολιτικό ζήτημα».