• Αναζήτηση

Νέο επεισόδιο μεταξύ Δημήτρη Καμμένου και Τέρενς Κουίκ στη Βουλή

Την ώρα που ο υφυπουργός Εξωτερικών πήγαινε να ρίξει το ψηφοδέλτιό του, ο ανεξάρτητος βουλευτής του φώναξε: «Μπράβο Τέρενς! Μπράβο που είσαι υπέρ του ουδετερόθρησκου κράτους, μπράβο σου!»

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του Δημήτρη Καμμένου και του Τέρενς Κουίκ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

Την ώρα που ο υφυπουργός Εξωτερικών πήγαινε να ρίξει το ψηφοδέλτιό του, ο ανεξάρτητος βουλευτής του φώναξε: «Μπράβο Τέρενς! Μπράβο που είσαι υπέρ του ουδετερόθρησκου κράτους. μπράβο σου! Μπράβο για την ψήφο υπέρ του πολιτικού όρκου! Μπράβο για τα μόνιμα δημόσια Πανεπιστήμια!»

Είχε προηγηθεί ένα άλλο, πιο σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών. Την περασμένη Δευτέρα, αμέσως μετά την ορκωμοσία του Τέρενς Κουίκ ως ανεξάρτητου βουλευτή, ο προεδρεύων Μάριος Γεωργιάδης διάβαζε την επιστολή που έστειλε ο κ. Κουίκ στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση με την οποία ξεκαθάριζε πως θα στηρίξει την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής της προθεσμίας.

Τότε, ο κ. Καμμένος (σ.σ. ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής με τους ΑΝΕΛ), άρχισε να φωνάζει κατά του κ. Κουίκ, με κάποιους να λένε πως τον αποκάλεσε «τομάρι».

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk