• Αναζήτηση
 • Καταγγελία : Κακοποίησαν σεξουαλικά τον 12χρονο γιο μας μέσα στο σχολείο του στου Ζωγράφου

  Οι γονείς έχουν καταγγείλει την κακοποίηση στην αστυνομία και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ το 12χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.

  (φωτό αρχείου Eurokinissi)

  Την σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου γιου τους από δυο μεγαλύτερα παιδιά μέσα σε γυμνάσιο στου Ζωγράφου καταγγέλλουν οι γονείς του και κατηγορούν τη διεύθυνση του σχολείου για εγκληματική αμέλεια και προσπάθεια απόκρυψης του γεγονότος.

  Οπως κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού στον ΑΝΤ1, όχι μόνο κακοποίησαν το 12χρονο αγόρι της δύο συνομήλικα παιδιά, ο ένας συμμαθητής του μέσα στο ίδιο τους το σχολείο, αλλά βιντεοσκόπησαν την αποτρόπαια πράξη τους και έδειχναν το βίντεο στους άλλους μαθητές.

  Το παιδί έτρεμε, φοβόταν, έκανε εμετούς και οι γονείς του έμαθαν ότι κάτι συνέβαινε από τις φήμες που έφτασαν στα αυτιά του μεγαλύτερου γιου που πηγαίνει στην Γ’ Γυμνασίου.

  Τότε, το παιδί τους αποκάλυψε τι του είχε συμβεί και ότι είχε μιλήσει γι’ αυτό στον διευθυντή του Γυμνασίου και σε έναν ακόμη καθηγητή.

  Αμέσως, απομάκρυναν τα παιδιά τους από το σχολείο. Κατήγγειλαν την κακοποίηση στην αστυνομία και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ενώ το 12χρονο αγόρι υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση.

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk