• Αναζήτηση
 • Δ. Καμμένος: Παρασκηνιακές επαφές για ενιαίο δεξιό μέτωπο κατά ΣΥΡΙΖΑ

  Παρασκηνιακές επαφές με τον Πάνο Καμμένο για συνεργασία όλων των δυνάμεων του δεξιού χώρου πλην της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε, ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Παρασκηνιακές επαφές με τον Πάνο Καμμένο για συνεργασία όλων των δυνάμεων του δεξιού χώρου πλην της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε, ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.

  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε  πως ήδη υπάρχει συνεργασία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ πρόσθεσε ότι οι πολίτες ζητούν να δουν συσπείρωση του δεξιού χώρου με την Νέα Δημοκρατία, απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα.

  Ανέφερε ακόμη ότι γίνονται κινήσεις για να συγκροτηθεί Κοινοβουλευτική Ομάδα των ανεξάρτητων στη Βουλή, και ο ίδιος προτείνει για μία από τις θέσεις των Αντιπροέδρων του Κοινοβουλίου τον Πάνο Καμμένο, ώστε να αφαιρεί – όπως είπε – τον λόγο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

  Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό  ο κ. Καμμένος είπε πως πρόκειται για «κίλερ» που «δεν έχει τον άθεό του».

  «Δεν γίνεται να παραδέχεται στην Βουλή «σου διέλυσα την ΚΟ για να μην με ρίξεις», αυτό δεν είναι μέσα στους κανόνες της δημοκρατίας» ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η επίθεση των ελικοπτέρων… Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης έριξε μερικές σταγόνες λεμονιού πάνω στο αβοκάντο του. Ακούμπησε τα μαχαιροπίρουνα στην επιφάνεια του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk