• Αναζήτηση
 • Επίδειξη στρατιωτκής ισχύος από τον Μαδούρο (βίντεο)

  Σύμφωνα με τον Μαδούρο οι ασκήσεις θα είναι τα ευρύτερα στρατιωτικά γυμνάσια που η χώρα έχει οργανώσει στην ιστορία των 200 χρόνων της

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τις «πιο σημαντικές» στρατιωτικές ασκήσεις στην ιστορία της Βενεζουέλας κήρυξε ο Νικολάς Μαδούρο, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρότατο μήνυμα προς τις ΗΠΑ και στην διάθεσή τους για μία πιθανή στρατιωτική εισβολή  με την υποστήριξη του αυτοανακηρυχθέντος μεταβατικού προέδρου, Χουάν Γκουίντο.

  Ο ίδιος ο Μαδούρο παρευρέθηκε στην έναρξη των στρατιωτικών ασκήσεων και αφού φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε δίπλα στους στρατιώτες, ανέβασε τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες στους λογαριασμούς του στα social media.

  Σύμφωνα με τον Μαδούρο οι ασκήσεις που θα είναι τα ευρύτερα στρατιωτικά γυμνάσια που η χώρα έχει οργανώσει στην ιστορία των 200 χρόνων της, θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

  «Τα 200 χρόνια μόνιμης μάχης για το μέλλον μας, μας επέτρεψαν να εδραιώσουμε μια ισχυρή και τέλεια Πολιτικο-στρατιωτική Ένωση, η οποία θα υπερασπιστεί την τιμή, την αξιοπρέπεια και την αφοσίωση της πατρίδας μας» έγραψε σε ανάρτησή του.

   

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk