• Αναζήτηση
 • «Καμπανάκι» από ΚΕΕΛΠΝΟ για έξαρση της γρίπης τις επόμενες εβδομάδες

  Τι αναφέρει σχετικά με την έλλειψη εμβολίων

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την ώρα που οι νεκροί λόγω της εποχικής γρίπης έχουν φτάσει τους 39, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ παραδέχθηκε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε αρκετό αριθμό νέων κρουσμάτων.

  Μιλώντας στο Θέμα Fm ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ ανέφερε χαρακτηριστικά  ότι «σε 10 ημέρες θα ξέρουμε αν κάνει κάποιο πλατό, αν, δηλαδή, έφτασε στο ανώτερο σημείο» προσθέτοντας ότι «ακόμα και όταν υποχωρεί (σ.σ. η γρίπη) θα έχουμε αρκετό αριθμό κρουσμάτων για τις επόμενες εβδομάδες».

  Σχετικά με την έλλειψη εμβολίων, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ υποστήριξε ότι  «50.000 δόσεις εμβολίων θα είναι στα ράφια σύντομα» αποδίδοντας την έλλειψη στο γεγονός ότι «τα αγόρασαν όλα οι πολίτες όταν έπρεπε να γίνουν τα εμβόλια».

  Ο κ. Ρόζενμπεργκ τόνισε για άλλη μια φορά την ανάγκη του έγκαιρου εμβολιασμού την περίοδο Οκτώβριος-Νοέμβριος σημειώνοντας ότι «πάνω από το 85% των θυμάτων δεν είχαν εμβολιαστεί ενώ υπήρξε και ένα 10% που κατέληξαν παρά το γεγονός ότι είχαν εμβολιαστεί».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk