• Αναζήτηση
 • «Καμπανάκι» από ΚΕΕΛΠΝΟ για έξαρση της γρίπης τις επόμενες εβδομάδες

  Τι αναφέρει σχετικά με την έλλειψη εμβολίων

  Την ώρα που οι νεκροί λόγω της εποχικής γρίπης έχουν φτάσει τους 39, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ παραδέχθηκε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε αρκετό αριθμό νέων κρουσμάτων.

  Μιλώντας στο Θέμα Fm ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ ανέφερε χαρακτηριστικά  ότι «σε 10 ημέρες θα ξέρουμε αν κάνει κάποιο πλατό, αν, δηλαδή, έφτασε στο ανώτερο σημείο» προσθέτοντας ότι «ακόμα και όταν υποχωρεί (σ.σ. η γρίπη) θα έχουμε αρκετό αριθμό κρουσμάτων για τις επόμενες εβδομάδες».

  Σχετικά με την έλλειψη εμβολίων, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ υποστήριξε ότι  «50.000 δόσεις εμβολίων θα είναι στα ράφια σύντομα» αποδίδοντας την έλλειψη στο γεγονός ότι «τα αγόρασαν όλα οι πολίτες όταν έπρεπε να γίνουν τα εμβόλια».

  Ο κ. Ρόζενμπεργκ τόνισε για άλλη μια φορά την ανάγκη του έγκαιρου εμβολιασμού την περίοδο Οκτώβριος-Νοέμβριος σημειώνοντας ότι «πάνω από το 85% των θυμάτων δεν είχαν εμβολιαστεί ενώ υπήρξε και ένα 10% που κατέληξαν παρά το γεγονός ότι είχαν εμβολιαστεί».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk