Κυριάκος Μητσοτάκης: Σπάνια έρχεται κανείς σε επαφή με έναν άνθρωπο της ευγένειας και της ευρύτητας πνεύματος της Νίκης Γουλανδρή

«Αντίο» με τον δικό του τρόπο είπε στην η ζωγράφο και φιλάνθρωπο Νίκη Γουλανδρή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης

«Αντίο» με τον δικό του τρόπο είπε στην ζωγράφο και φιλάνθρωπο Νίκη Γουλανδρή, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Λίγοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή αφήνοντας πίσω τόσο σημαντικό έργο σε τόσους πολλούς και διαφορετικούς τομείς όσο η Νίκη Γουλανδρή» επεσήμανε, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Και συνέχισε: «Σε εποχές που η προστασία του περιβάλλοντος δεν απασχολούσε ούτε τον δημόσιο διάλογο ούτε ήταν στην ατζέντα των πολιτικών, υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάδειξη των οικολογικών προβλημάτων. Και συνέβαλε όσο λίγοι στην ευαισθητοποίηση των πολιτών».

Όπως τόνισε ο ίδιος, «είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω τη θέρμη με την οποία την απασχολούσε αυτό το ζήτημα, όταν συνεργάστηκα μαζί της την περίοδο που ήμουν Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος στη Βουλή».

«Σπάνια έρχεται κανείς σε επαφή με έναν άνθρωπο της ευγένειας και της ευρύτητας πνεύματος της Νίκης Γουλανδρή» σχολίασε, τέλος, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στους οικείους της.

Λίγοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή αφήνοντας πίσω τόσο σημαντικό έργο σε τόσους πολλούς και διαφορετικούς τομείς όσο η…

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Mitsotakis στις Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk