Ως περίεργες εμμονές χαρακτηρίζει τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το καθεστώς Μαδούρο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και εξαπολύει νέα επίθεση κατά των Φλαμπουράρη, Κοτζιά και Βούτση, κατηγορώντας ταυτόχρονα τον πρωθυπουργό ότι διέλυσε τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο πρώην υπουργός Άμυνας υποστηρίζει πως υπήρξε σχέδιο κατάργησης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα. «Απεδείχθη ότι ο πρωθυπουργός όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν ένα τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλάγματα σε κυβερνητικές θέσεις», λέει, ενώ ισχυρίζεται -εκ των υστέρων πάντα- πως το Μαξίμου «καθοδηγεί στοχευμένες επιθέσεις από φιλικά ΜΜΕ εναντίον πολιτικών αντιπάλων και του ίδιου προσωπικά».

«Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba» σημειώνει δηκτικά.

Παράλληλα, προειδοποιεί για στοιχεία που γνωρίζει από τη θητεία του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας… Η κατάργηση της ΚΟ των ΑΝΕΛ με την οποία με απειλούν σημαίνει ότι θα αποσυρθούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη φύλαξή μου. Και τούτο, την ώρα που απειλούμαι πολλαπλώς. Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας».

Ο κ. Καμμένος, στην ίδια συνέντευξη, στάζει «φαρμάκι» και κατά των Νίκου Βούτση, Νίκου Κοτζιά.

Για τον πρόεδρο της Βουλής αναφέρει ότι «έχει αποδείξει πως είναι ο χειρότερος πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ». Τόνισε πως ο ίδιος του είχε πει: «Αυτό που κάνεις είναι άδικο. Εγώ για σένα (για τον γιο σου) απολογούμην τέσσερις ώρες στις ΗΠΑ» και τον κατηγόρησε για θεσμική εκτροπή.

Για τον Νίκο Κοτζιά προέβη σε βαρύτατες καταγγελίες, λέγοντας πως «άνοιξε στον Σόρος την πόρτα του υπουργείου Εξωτερικών», και πρόσθεσε: «Να με καλέσει ο εισαγγελέας να τα καταθέσω. Μπορώ να το αποδείξω».

Επίσης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ βάλλει και κατά των πρώην βουλευτών του, υποστηρίζοντας πως «η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης ορκίζονταν ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο Κούικ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνομα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία… «Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι μόνο, μέθυσε» σημείωσε.