• Αναζήτηση
 • Σε τσεκ απ υποβάλλεται ο Ντόναλντ Τραμπ

  Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επισκέπτεται τον γιατρό για να υποβληθεί στο ετήσιο τσεκ απ του

  Τον γιατρό του Λευκού Οίκου αναμένεται να επισκεφθεί ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να υποβληθεί στο ετήσιο τσεκ απ του.

  Το ραντεβού κλείστηκε για το απόγευμα της Παρασκευής στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, στα περίχωρα της Ουάσιγκτον.

  Ο 72χρονος Τραμπ δεν πίνει αλκοόλ και δεν καπνίζει, ωστόσο καταναλώνει μανιωδώς αναψυκτικά και δηλώνει λάτρης του junk food.

  Μετά το πρώτο προεδρικό τσεκ απ, πριν από έναν χρόνο, ο Ρόνι Τζάκσον, ο γιατρός του Λευκού Οίκου, είχε μιλήσει για έναν άνδρα που χαίρει «εξαιρετικής υγείας», χωρίς καμία ένδειξη νοητικών προβλημάτων, ενώ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που είχε προκαλέσει έκπληξη, είχε διαβεβαιώσει ότι ο μεγιστάνας έχει «απίστευτα καλά γονίδια».

  «Είναι ικανός να ασκεί τα καθήκοντά του. Πιστεύω ότι θα παραμείνει έως το τέλος της θητείας του κι ακόμα κι ως το τέλος μιας ακόμη θητείας, εφόσον επανεκλεγεί» είχε υπογραμμίσει τότε ο Ρόνι Τζάκσον, βάζοντας στην άκρη την επιφυλακτικότητα και τη σύνεση που συνήθως επιδεικνύουν οι στρατιωτικοί γιατροί.

  Μοναδική παραφωνία σε μια κατά τ΄ άλλα καλή υγεία: στον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, με βάρος 108 κιλά και ύψος 1,90, είχε συστηθεί να προσέχει τη γραμμή του και να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

  «Ο πρόεδρος παραδέχεται ότι δεν το ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια» υπογράμμισε ο Χόγκαν Γκίντλεϊ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk