Νικολόπουλος: Ο Καμμένος με πίεζε να γυρίσω στους ΑΝΕΛ

Στο επεισόδιο που είχε με τον Πάνο Καμμένο, και το οποίο οδήγησε στην υποβολή μήνυσης, αναφέρθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος, υποστηρίζοντας στους δημοσιογράφους ότι του ζήτησε να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Στο επεισόδιο που είχε με τον Πάνο Καμμένο, και το οποίο οδήγησε στην υποβολή μήνυσης, αναφέρθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος, υποστηρίζοντας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ότι του ζήτησε να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Μου ζητούσε να γυρίσω ως συνεργαζόμενος. Αυτό είναι λογικό και δεν με παραξένεψε» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Νίκος Νικολόπουλος.

«Εδώ και ένα μήνα, μέρα παρά μέρα λέω ότι δεν πρόκειται να γυρίσω γιατί έχω διαλέξει το κόμμα των Πατρινών και την Δευτέρα καταθέτω την υποψηφιότητά μου για δήμαρχος. Μέχρι εδώ ουδέν μεμπτό» συνέχισε ο βουλευτής.

Σχετικά με τα μηνύματα που δέχτηκε από τον κ. Καμμένο ανέφερε ότι «όταν ένιωσα ότι η πίεση απέβλεπε στο να μεταβάλλω την άποψή μου με ένα μήνυμα που έλεγε ότι θα κάνει αποκαλύψεις τότε αποφάσισα να κάνω αυτό που κάνω εδώ και 30 χρόνια», εννοώντας να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk