Στα γραφεία της ΓΑΔΑ βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο κ. Νικολόπουλος φέρεται να κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου για απειλές και εκβιασμό.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του βουλευτής Αχαΐας ο κ. Νικολόπουλος δέχθηκε πιέσεις, αλλά και εκβιασμούς από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Μάλιστα, επιμένουν πως υπάρχουν και στοιχεία για τις καταγγελίες, χωρίς να δίνουν όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Καταγγελίες που ενδεχομένως να σχετίζονται με πιέσεις προκειμένου να επιστρέψει στη ΚΟ του κόμματος.

Ενας μετά τον άλλον οι προερχόμενοι από τους ΑΝΕΛ βουλευτές κλείνουν την πόρτα της επιστροφής.

Υπενθυμίζεται ότι οι Γιώργος Λαζαρίδης και ο Δημήτρης Καμμένος απέκλεισαν το ενδεχόμενο επιστροφής τους στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στο Περιστύλιο της Βουλής ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει προκειμένου να διασωθεί η Κ.Ο. του κόμματος με το οποίο εξελέγη βουλευτής, ο κ. Λαζαρίδης απάντησε κατηγορηματικά: «Γύρισα οριστικά σελίδα. Δεν επιστρέφω».

Και μάλιστα πρόσθεσε: «Εγώ είμαι μηχανικός και πρακτικός άνθρωπος και εμείς οι μηχανικοί διαβάζουμε πολύ προσεκτικά την σελίδα πριν την γυρίσουμε διότι μετά δεν έχει επιστροφή».

Ερωτηθείς αν επικοινώνησε μαζί του ο Πάνος Καμμένος τις τελευταίες ώρες προκειμένου να τον μεταπείσει, είπε ότι «για τα ντεσού της πολιτικής αποφεύγω να μιλάω δημοσίως, δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καμμένος δήλωσε το μεσημέρι της Παρασκευής κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση επιστροφής» του στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ.

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στο Περιστύλιο της Βουλής ξεκαθάρισε ότι ούτε υπήρξε ούτε θα υπάρξει ενδεχόμενο επιστροφής, λέγοντας πως «ούτε μια στο εκατομμύριο να γυρίσω», κάτι που αποτυπώνει και το κακό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τον πρόεδρο του κόμματος.