• Αναζήτηση
 • Τραμπ: Απελευθερώσαμε όλα τα εδάφη που είχε καταλάβει το Ισλαμικό Κράτος

  Σε συνάντηση που είχε στην Ουάσινγκτον με αξιωματούχους του διεθνούς συνασπισμού δυνάμεων που πολεμά την τζιχαντιστική οργάνωση, ο αμερικανός πρόεδρος υπογράμμισε πως η ανάκτηση του 100% των εδαφών που είχε καταλάβει το Ισλαμικό Κράτος θα ανακοινωθεί το συντομότερο την άλλη εβδομάδα

  Για την επόμενη εβδομάδα προανήγγειλε την επίσημη ανακοίνωση ανάκτησης του συνόλου των εδαφών που είχε καταλάβει το Ισλαμικό Κράτος ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

  Όπως τόνισε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στην Ουάσινγκτον με αξιωματούχους του διεθνούς συνασπισμού δυνάμεων που πολεμά την τζιχαντιστική οργάνωση, «ο στρατός των ΗΠΑ, οι σύμμαχοί μας στον συνασπισμό και οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις απελευθέρωσαν πρακτικά όλα τα εδάφη που είχε καταλάβει το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ».

  «Θα ανακοινωθεί επίσημα, κάποια στιγμή, πιθανώς την επόμενη εβδομάδα, ότι έχουμε ανακτήσει το 100% των εδαφών του χαλιφάτου, αλλά θέλω να περιμένω να το ακούσω από επίσημα χείλη. Δεν θέλω να το πω τόσο νωρίς», τόνισε ο αμερικανός πρόεδρος στην συνάντηση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk