Τοσουνίδης: Ο Καμμένος συγκαλεί την ΚΟ για τον Παπαχριστόπουλο

Ο Πάνος Καμμένος προτίθεται να συγκαλέσει μέχρι την Πέμπτη την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματος Θεόδωρο Τοσουνίδη

Φωτογραφία αρχείου (12/6/29018) του εκπροσώπου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρου Τοσουνίδη ,Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Ορέστης Παναγιώτου

Ο Πάνος Καμμένος προτίθεται να συγκαλέσει μέχρι την Πέμπτη την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματος Θεόδωρο Τοσουνίδη.

Η κίνηση αυτή του Πάνου Καμμένου είναι στις προθέσεις του προκειμένου να αποφασιστεί το τι πρόκειται να γίνει σχετικά με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ  Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος ενώ παραμένει στην ΚΟ του κόμματος,  έχει δηλώσει με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ότι θα στηρίζει όλες τις κοινοβουλευτικές επιταγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κ. Τοσουνίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, τόνισε πως είναι μια αποφασιστική κίνηση του προέδρου, πριν την επικύρωση του πρωτοκόλλου εισδοχής της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk