• Αναζήτηση
 • Γεννηματά: Έχουμε πόλεμο με τον Τσίπρα και την παρέα του

  Αυστηρές συστάσεις στα στελέχη από την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής – «Τι θα πει ανασφάλεια κορυφαίων;» τόνισε αναφορικά με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων

  Άστραψε και βρόντηξε στην δευτερολογία της στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας η Φώφη Γεννηματά.

  Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής μιλώντας σε έντονο ύφος απάντησε σε όλα τα σενάρια και τις διαρροές που υπάρχουν για την πορεία προς το συνέδριο αλλά και τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων.

  «Είμαστε σε πόλεμο με τον Τσίπρα και την παρέα του» τόνισε και χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «τυχοδιώκτη και νεοκομουνιστή».

  Κάλεσε μάλιστα τα στελέχη του κόμματος να μην οπλίζουν με επιχειρήματα το Μέγαρο Μαξίμου. «Δεν πρέπει να οπλίζουμε το όπλο του αντιπάλου. Δεν μπορεί τα στελέχη μας να μην αντιλαμβάνονται αυτό που αντιλαμβάνεται ο κ. Τσιπρας και η παρέα του, τη δυναμική και τις δυνατότητες μας. Για αυτό μας πολεμάνε» τόνισε.

  Σε εκείνο το σημείο επεσήμανε αυτό που νωρίτερα είχε πει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ότι «πρέπει να ξέρουμε ποτέ κρατάμε το στόμα μας κλειστό».

  Η κυρία Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόβλημα με τις διαφορετικές απόψεις, αλλά προειδοποίησε ότι δεν θα ανεχθεί την αναπαραγωγή της εσωστρέφειας και της μιζέριας.

  «Δεν μπορεί κάποιοι να βλέπουν προοδευτικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ και σε μια κυβέρνηση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό» πρόσθεσε.

  «Κανείς αρχηγός δεν έχει δεχθεί τόσες υποδείξεις για τα ψηφοδέλτια»

  «Τι πάει να πει κορυφαίοι; Και τι πάει να πει ανασφάλεια των κορυφαίων» αναρωτήθηκε η κυρία Γεννηματά με αφορμή την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, προσθέτοντας πως «ποτέ κανένας αρχηγός δεν δέχθηκε τόσες πιέσεις και τόσες υποδείξεις για τα ψηφοδέλτια».

  Είναι φανερό ότι η κυρία Γεννηματά είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τις πιέσεις που δέχεται να διευθετήσει τα ζητήματα των υποψηφιοτήτων των κορυφαίων στελεχών όπως ο Ευ. Βενιζέλος και ο Γ Παπανδρέου.

  Η κυρία Γεννηματά μιλώντας σε προσωπικό τόνο επεσήμανε ότι δεν μπαίνει στη λογική των παζαριών. «Έχω μπέσα. Πιστεύετε ότι αυτό δεν είναι προοδευτικό και είναι παλαιομοδίτικο;».

  «Όχι εσωστρέφεια στο Συνέδριο»

  Η κυρία Γεννηματά αναφέρθηκε και στο περίφημο 5-1 του Πολιτικού Συμβουλίου για τις Πρέσπες. «Δεν υπάρχει 5-1, το όργανο ήταν διορισμένο» τόνισε και για αυτό όπως επεσήμανε επέλεξε το συνέδριο και την εκλογή οργάνων.

  Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν πρόκειται να δεχθεί να μετατραπεί το συνέδριο σε πεδίο αντιπαράθεσης μηχανισμών. «Δεν γίνεται να αναπαράγουμε τη μιζέρια και να μην συσπειρωνόμαστε όπως η ΝΔ παρά το γεγονός ότι αποτελείται από τρισήμιση κόμματα» κατέληξε.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk