Νέα επίθεση εξαπολύει η ΠΟΕΔΗΝ κατά του Παύλου Πολάκη για την υπόθεση του πρώην διοικητή του νοσοκομείου Νίκαιας.

Η ΠΟΕΔΗΝ κατηγορεί ανοιχτά τον υπουργό Υγείας για καθυστερημένη παρέμβαση στην υπόθεση των τεσσάρων πλαστών πτυχίων που είχε στην κατοχή του ο διοικητής του Νοσοκομείου.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για «πτυχία ΣΥΡΙΖΑ» ως προσόν διορισμού, ενώ κατηγορεί τον εν λόγω επιχειρηματία ότι δεν πληρώνει τα μηνιαία μισθώματα στο Νοσοκομείο με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται νέες οφειλές και στη νέα ανάθεση που υπογράφτηκε μετά το 2020 δεν διασφαλίζονται τα συμφέροντα του δημοσίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ: 

Έγκαιρη …….. παρέμβαση Πολάκη για τα τέσσερα πλαστά πτυχία του Διοικητή της Νίκαιας δύο χρόνια μετά και αφού βγήκε το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Ένα χρόνο τώρα οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης ξεσκονίζουν τον υπηρεσιακό φάκελο του κυρίου Μπούτος στο Θριάσιο Νοσοκομείο με την άδεια της Διοίκησης του Θριασίου και ο Πολάκης δεν πήρε χαμπάρι.

Προσόν διορισμού Διοικητή Νοσοκομείου είναι κατά τον Πολάκη τα πτυχία ΣΥΡΙΖΑ. Σας κοινοποιούμε την φιλικότατη παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας.

Σιωπή Πολάκη για την πλαστογραφία του Διοικητή εισήγησης και υπογραφής της Προϊσταμένης του Τμήματος Ποιότητας για ανάθεση σε εταιρεία προγράμματος επιμόρφωσης 7 μήνες τώρα παρ’ ότι επανειλημμένως έχουν ενημερωθεί Εισαγγελία, το ΔΣ του Νοσοκομείου, η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας.

Σιωπή Πολάκη για τον κο. Μπούτο που κατ’ εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου (άρα μεγάλες ευθύνες και σε αυτό) με ανάθεση παρέτεινε την σύμβαση του κυλικείου στον ίδιο επιχειρηματία έως το 2034 με αποκλειστική διαχείριση κυλικείου, εστιατορίου, ανθοπωλείου με 3.000 μηνιαίο μίσθωμα λιγότερο από την προηγούμενη σύμβαση, χαρίζοντάς του 350.000€ που οφείλει από μισθώματα στο Νοσοκομείο, έναντι δωρεάς 80.000€ που μπορεί να μην γίνει ποτέ.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας δεν πληρώνει τα μηναία μισθώματα στο Νοσοκομείο, συνεχώς συσσωρεύονται νέες οφειλές του και στη νέα ανάθεση που υπογράφτηκε μετά το 2020 δεν διασφαλίζονται τα συμφέροντα του δημοσίου. Μέχρι και το ηλεκτρικό ρεύμα το επιχειρηματίας το παίρνει δωρεάν από το Νοσοκομείο.