Χατζηδάκης: Η Ελλάδα χρειάζεται νέα αρχή όπως το 1974

Η ΝΔ προχωρεί μπροστά ως ένα μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα και απευθύνεται και σε αριστερούς γιατί το να πέσει αυτή τη κυβέρνηση είναι θέμα αξιακό

Η Ελλάδα χρειάζεται να αναπνεύσει και να κάνει μια νέα αρχή όπως έγινε το 1974 ανέφερε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ενώ υπογράμμισε ότι η ΝΔ προχωρεί μπροστά ως ένα μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα και ότι απευθύνεται και προς τους αριστερούς γιατί το να πέσει αυτή τη κυβέρνηση είναι θέμα αξιακό.

«Η πολική δεν είναι πρόσθεση είναι πολλαπλασιασμός. Αυτό που βοηθάει είναι το ρεύμα, όταν εσύ ο ίδιος πείθεται ότι μπορεί να στηριχτεί από την πολιτική σου» ανέφερε  ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Για τη Βενεζουέλα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι με τη στάση του απέναντι στο καθεστώς Μαδούρο ο κ. Τσίπρας δείχνει ότι δεν έχει ευαισθησία απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις δημοκρατικές αξίες και αυτό γεννά πολλά ερωτηματικά γιατί εκεί το καθεστώς είναι τυραννικό.

Διερωτήθηκε επίσης τι παριστάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του αυτή.

Για το θέμα των Σκοπίων ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι ο πρωθυπουργός έδωσε στους εταίρους του ΝΑΤΟ αυτό που δεν έδωσαν οι προηγούμενοι έξι πρωθυπουργοί.

Αναφερόμενος στον κ. Καμμένο είπε ότι απέσυρε την εμπιστοσύνη του και έχει πέντε βουλευτές εκ των οποίων οι δυο στηρίζουν την κυβέρνηση και αυτό θεωρείται σύγχρονο και ευρωπαϊκό είπε.

Δείτε επίσης
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk